Зареждане

Gracie: Няма да подценя Sakuraba

Gracie: Няма да подценя Sakuraba
Публикувано на: Ноември 21, 2014 в 09:04 ч

В Pride 10 през 2000 година Kazushi Sakuraba победи Renzo Gracie, счупвайки му ръката с кимура, принуждавайки реферът да спре двубоя. Gracie тогава беше на 33, а Saskuraba на 31 години.

Този уикенд двамата ще се изправят един срещу друг отново, 14 години по-късно, но този път в среща по жиу-житцу в Metamoris 5. 47-годишната ММА легенда заяви, че приема този двубой напълно сериозно, защото уважава уменията и таланта на своя опонента.
 
"Неговата игра се фокусира върху ММА, така че е трудно да тренираш за среща с такъв боец. Той е винаги опасен. Не мога да подценя човек като него. Той е опасен от всяка позиция. Доста особен е и не следва стандартни методи за атака. Прави каквото му дойде на ум и това го прави непредсказуем. Предизвикателство е.

Говорих с много хора, които познавам и са тренирали с него и всички говорят за уменията му по граплинг. Че е опасен по всяко време. Ще бъде 20-минутна война. Ще бъде забавно.

Владее някои доста опасни ключове на краката. Опасен боец е. Но аз имам добри умения с гилотината, с армбарите. И аз имам добри атаки."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес