Зареждане

Добруджански контузен, но има нова изненада от организаторите на RPC: Be Strong

Добруджански контузен, но има нова изненада от организаторите на RPC: Be Strong
Публикувано на: Октомври 16, 2013 в 13:07 ч

Известният ММА боец и треньюр на клуб "Десант", Николай Добруджански, е получил контузия по време на подготовката му за граплинг срещата с състезателят от клуб "Martial Animals", Ангел Караиванов и няма да може да вземе участие в състезанието RPC: Be Strong на 19-ти октомври.

Ето пълното изявление на боеца:
 
"За мое най-голямо съжаление, няма да мога да взема участие в галата RPC: Be Strong, която ще се проведе на 19.10.2013 г. в зала "Арена Армеец"!

След като преустанових временно тренировки в средата на миналата седмица поради контузия на врата, получена по време на схватки, в събота стара моя травма на адукторите се изостри и въпреки всички усилия към момента не съм в състояние дори да вляза в залата да загрявам.

Искам да изкажа своите благодарности на д-р Капанджиев от "Диспансера по спортна медицина", който направи всичко възможно за моето възстановяване, но след поредния инжекционен курс днес, преценихме, че времето няма да е достатъчно, за да се вдигна на крака за състезанието.

Изказвам моите извинения за пропадналата среща на Ангел Караиванов, чиято класа е прекалено висока, за да си позволи който и да е да излезе срещу него неоптимално подготвен и мобилизиран.

Също така, искам да поднеса извиненията и на организатора на RPC - Христо Христов, който съм убеден, че ще сътвори един истински боен спектакъл, както винаги е правил досега.

На последно място, извинявам се на всички мои подръжници, които щяха да ме подкрепят и ги призовавам да викат за нашия участник в граплинг-турнира през деня - Добромир Христов."

Вместо тази среща обаче, организаторите са подготвили двойна изненада - финалите на състезанията по граплинг и бразилско жиу-житцу за 1-во и 2-ро място ще се играят преди ММА галавечерта в клетката на RPC. Така всички зрители ще могат да се насладят на уменията на състезателите на земя преди да започне галавечерта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес