Зареждане

Деметриус Джонсън: MMA битките са по-лесни от турнирите по граплинг

Деметриус Джонсън: MMA битките са по-лесни от турнирите по граплинг
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Деметриус Джонсън, бивш шампион на UFC, вярва, че да се биеш в ММА е по-лесно, отколкото да се състезаваш в турнири по граплинг.

Способността да се подготвиш за конкретен противник е, според Джонсън, това, което прави състезанието в клетката много по-лесно. Джонсън държи рекорда за най-много успешни защити на пояса в организацията на UFC. Той записа 11 защити на титлата, а към днешна дата е шампион на азиатската лига ONE Championship. 

 Американецът е не само страхотен ММА боец, но и боец, участващ в състезания по граплинг. Като гост в Unsubscribe, Джонсън призна, че битките в MMA са по-лесни от състезанията в турнири по граплинг. В турнирите Джонсън има непознати хора пред себе си, а в ММА знае срещу кого ще се бие и може да се подготви по най-добрия начин.

"Да се бориш с нещо непознато е гадно. Изглежда, че отивам на турнир с 30 копелета. Нямам идея какво ще направят. Ето как изглеждат нещата. Трябва да излезеш на тепиха и да видиш какво ще се случи. В ММА знам с кого ще се бия и имам няколко месеца да се подготвя за битката. Мога да гледам битките на опонента си. Знам какво може, знам къде греши и в какво е силен. Това е лека и лесна работа.", каза Джонсън.

Вие какво мислите ? Кое е по-лесно ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес