Зареждане

Актьорът Том Харди спечели благотворителен жиу-житцу турнир

Актьорът Том Харди спечели благотворителен жиу-житцу турнир
Публикувано на: Август 24, 2022 в 07:25 ч
Преди около 10 години актьорът Том Харди стана известен с ролята си във филма "Warrior". За да се подготви за нея той тренира различни бойни изкуства, като от там се разпалва любовта му към бразилското жиу-житцу, което той продължава да практикува и до днес.

През изминалия уикенд Харди се състезава в благотворителен жиу-житцу турнир, където спечели два златни медала - в дивизията с ги и без ги.

В един от мачовете си срещу военния ветеран Дани Апелтън, Харди за малко щеше да счупи ръката на опонента си.

Събитието бе организирано от REORG - организация, която попомага ветерани от войната и хора служещи в аварийни звена, да се справят с депресии и постравматични синдроми, както и физически травми, които променят начина им на живот.

В това събитие и кадрите от него може да видите колко отдаден и опасен е Харди на тепиха:




Въпреки, че филмът му Warrior е на повече от 10 години, мнозина го смятат за най-добрия ММА филм правен до момента. Това не е първият филм, в който Харди играе опасен бияч. Три години преди това той бе в главната роля на Bronson, където пресъздава живота на еидн от най-опасните престъпници на Великобритания, Чарлз Салвадор. Ако не сте гледали този филм от 2008-ма, препоръчваме ви го.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес