Зареждане

18-годишен талант в бразилското джиу-джицу почина след стафилококова инфекция

18-годишен талант в бразилското джиу-джицу почина след стафилококова инфекция
Публикувано на: Август 2, 2024 в 02:00 ч
Рей Уилямс, обещаващ млад талант (18 г.) от Бристол, Великобритания, почина трагично по време на първото си пътуване в чужбина миналата седмица. Уилямс, голям почитател на бойните изкуства, пътува до Тайланд, за да продължи обучението си, докато не получи стафилококова инфекция.

За съжаление често се случва спортисти в чужбина да се заразяват и дори да умират. Във фитнес залите в Азия често липсва добра хигиена. Чистенето на фитнес залите не се случва редовно. 18-годишният Рей беше лекуван с антибиотици и се връщаше към Обединеното кралство.

Но за съжаление се влошил по време на междинно спиране. Той беше приет в интензивно отделение в Малайзия, където почина в края на миналия месец. Треньорът на Рей и собственик на фитнес зала Trojan Free Fighters Bristol, Марио Саид, е с разбито сърцe:

„Рей беше прекрасен млад мъж с целия си живот пред себе си. Той беше отдаден на добра кауза и винаги беше до другите“, казва Саид.

Рей беше пътувал до Азия, за да развие още повече страстта си към смесените бойни изкуства. Само три седмици по-рано той спечели своя син колан. Започна кампания GoFundMe в подкрепа на семейството на Рей в този труден момент.

Вече са събрани повече от над 27 000 паунда от обявените 15 000 паунда.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес