Зареждане

СК "Еврохолд" с третото място на шампионата по Самбо

СК "Еврохолд" с третото място на шампионата по Самбо
Публикувано на: Февруари 17, 2010 в 12:23 ч

СК "Еврохолд" - Сливен завоюва 3-ото отборно място по Самбо за мъже и жени на Държавният Шампионат. Шампиони по Самбо за 2010 година са Костадин Табаков в кат. 57 кг. и Иван Илиев в кат. плюс 100. На 13-и февруари в град Пазарджик се проведе Държавният личен и отборен Шампионат по Самбо за мъже и жени.

При изключително голям интерес и пълна зала домакините от град Пазарджик предоставиха отлични условия за провеждане на първенството.

СК ”Еврохолд” - Сливен взе участие с пълен отбор по всички категории: Костадин Табаков - кат. 57 кг., Борис Борисов - в кат. 62 кг., Живко Жечев в кат. 62 кг., Стоян Димитров-треньор на СК ”Еврохолд” в кат. 68 кг., Антон Големанов в кат. 74 кг., Петър Шбушев в кат. 90 кг., Костадин Стефанов в кат. 100 кг. и Иван Илиев в кат. плюс 100 кг.

При жените участие взе Грациела Драгоева в кат. 52 кг. При бойното Самбо участие взе Костадин Табаков - в кат.57 кг.

Класиране отборно: СК ”Еврохолд” - Сливен се класира отборно на трето място при мъжете.

Класиране по категории: Шампиони на България за 2010 година по Самбо са - Костадин Табаков в кат. 57 кг. и Иван Илиев в кат. плюс 100 кг.

Второ място зае Стоян Димитров в кат. 68 кг. Трето место за Борис Борисов в кат. 62 кг. и пето място за Антон Големанов в кат. 74 кг.

При жените Грациела Драгоева се класира на трето място.

самбо

източник: novsport.com

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес