Зареждане

'Героите на Радо': Да лекуваш с бойно изкуство

'Героите на Радо': Да лекуваш с бойно изкуство
Публикувано на: Май 31, 2017 в 09:56 ч
Източник: zapernik.com
Треньорът по таекуондо на „Калоян Ладимекс“ и настоящ заместник областен управител на Перник Иво Иванов влезе в рубриката „Героите на Радо“ по bTV.  Поводът да бъде направен репортаж за вицешампионът по таекуондо, от години е известен на перничани. Това е упоритата му работа с децата с увреждания от центъра за възрастни хора в града, съобщава zapernik.com.

Да лекуваш с бойно изкуство – това прави безвъзмездно Иво Иванов за младежите, а те го обожават. За тях той е „бате Иво“. И  с нетърпение чакат времето, когато ще дойде бате Иво и ще тренират в залата.

Иво Иванов сам е предложил младежите да идват в зала „Дружба“, защото смята, че таекуондото ще им помогне за раздвижване, съчетавайки мозъка с тялото. И се оказва прав.

Като свое най-голямо постижение той посочва момиче от дома, което не е могло да става самостоятелно и е трябвало да е с придружител. Постопенно обаче с тренировките и с помоща на другите деца, които са я стимулирали и окуражавали, момичето вече самостоятелно става, изправя се и самостоятелно сяда.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес