Зареждане

Биспинг коментира Power Slap лигата от различна гледна точка

Биспинг коментира Power Slap лигата от различна гледна точка
Публикувано на: Март 15, 2023 в 06:35 ч
Майкъл Биспинг изрази подкрепа към Дейна Уайт на фона на нестихващо недоволство към турнира по шамари Power Slap.

Бившият шампион на UFC в средна категория, Биспинг, сподели своя коментар по време на финала на първия сезон на Power Slap.

Говорейки в своя подкаст „Believe You Me“, Майкъл Биспинг и Антъни Смит обсъдиха скорошния финал:

„Това, което трябва да запомним, е, че Дейна никога не е измислял този спорт – трудно ми е да го нарека спорт – а това състезание. Дейна Уайт никога не е измисляла това. Това вече беше нещо популярно, има го по целия свят. В Русия го има, във Великобритания също, а и в Китай. Сега е е навсякъде в Съединените американски щати. Той е бизнесмен, той видя възможност. Добави му малко повече блясък. И ви казвам, събитието беше невероятно. Беше толкова забавно.”



„The Count“ прекара много време със състезателите на Power Slap и сподели някои от техните истории:

„На повечето от състезателите заплатите им бяха $15 000 за да се състезават и $15 000 за победа. Това са $30 000 печалба. Не звучи като много пари за някои хора, но са много пари. Със сигурност поне за този тип хора, за които говорим... Те работят на две, три работи едновременно.

Има човек, който има дете с рядко заболяване - имат го по-малко от хиляда деца по света. И то ще умре, доста скоро... Той се бореше със сълзите си, а аз бях толкова емоционален, докато разговарях с него. И той каза: „Това, ако има още няколко събития тази година и мога да участвам, това ще ми позволи да не работя и да прекарвам време със сина си.“ За всички вас шибани критици там, всеки се опитва просто да оцелее. И ако сте в положение, в което имате богатство или финансова сигурност и имате способността да гледате отвисоко на хората по този начин, добре тогава е добре за вас. Но много хора не са. И ако ще направят това в Power Slap,, ще го направят някъде другаде, където няма да има правила, няма да има атлетическа комисия, няма да има медицински преглед, няма да има нищо подобно... Те са толкова благодарни за тази възможност и мисля, че хората трябва да се замислят за това.“

Харесва ли ви състезанието или не, президентът на UFC Дейна Уайт вече обяви планове за Power Slap Season 2, който ще се проведе на „Fight Island“ в Абу Даби.

Това, което се знае със сигурност, е, че вече няма да се излъчва по TBS, които прекратиха шоуто след първия му сезон.

Какво мислите за Power Slap? Съгласни ли сте с коментарите на Майкъл Биспинг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес