Зареждане

Кайл Снайдер отиде на гости на Абдулрашид Садулаев

Кайл Снайдер отиде на гости на Абдулрашид Садулаев
Публикувано на: Декември 6, 2021 в 02:00 ч
Двама от най-големите съперници в борбата Кайл Снайдер и Абдулрашид Садулаев показаха нещо, което рядко се вижда в спорта. Двамата са големи съперници на тепиха, но извън него явно са станали и големи приятели.

Снайдер е отлетял до Русия, където Садулаев го посрещна и ще го заведе на гости в Дагестан. Тази година двамата премериха сили на тепиха 2 пъти. И в двете срещи Садулаев успя да спечели. През август Абдулрашид победи Снайдер с 6-3 и спечели златен медал от олимпийските игри.

През октомври Садулаев отново победи Кайл и спечели световната титла в Осло. Садулаев има 3 победи и 1 загуба в срещите със Снайдер. Аварския танк е с рекорд 143-2 в борбата и е считан за най-добрият активен борец в момента в света.

Той е двукратен олимпийски златен медалист, петкратен световен шампион и четирикратен европейски шампион. Ето какво написа Садулаев за визитата на своя опонент:
 
Добре дошъл в Русия, Кайл! Дагестан чака вашето пристигане от дълго време. Пригответе се да усетите красотата на кавказкото гостоприемство!

Ето снимки, които двамата пуснаха в социалните мрежи:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес