Зареждане

Askren: За да бъде синът ви мъж - не на футбола, да на борбата

Askren: За да бъде синът ви мъж - не на футбола, да на борбата
Публикувано на: Юни 20, 2017 в 14:00 ч
 
Шампионът на One FC Ben Askren заяви, че не е впечатлен от поведението на някои футболисти:
 
"Това беше единственият път, в който гледах футбол през цялата година. Наистина бях ужасен, когато видях всички тези хора да падат на земята, да се търкалят и да плачат. И след това виждате, че това е най-лошото нещо, те моментално показват повторения и можете да си кажете - повечето от тези момчета, дори не се докосват, те симулират.", заяви Askren.
 
"Когато мисля за спорт, когато мисля за едно момче, което расте и става мъж, мисля за три неща - чест, почтеност и твърдост. А възрастен мъж, който се преструва на наранен и се търкаля на терена не отговаря на нито едно от тези три неща."
 
"Няма никаква чест в това да симулираш контузия. Няма почтеност, защото лъжите за това. И няма никаква твърдост, защото се разхождате по терена пред милиони хора, плачейки - ПЛАЧЕЙКИ - за измислена травма, която никога не се е случила."
 
"Слушайте хора, ако искате синът ви да порасне и да стане мъж, не го карайте да се разхожда по полето, ритайки топка, накарайте го да запише борба, примерно.", завърши Askren.
 
Ben Askren е бивш борец аматьор, който се е състезавал за университета в Мисури и за олимпийския отбор по борба на САЩ. Сега той се състезава в смесените бойни изкуства и е бивш шампион на Bellator в полусредна категория и настоящ такъв в One FC, където е известен със своята ефективна борба.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес