Зареждане

Жан Жилей нокаутира тежко Джо Джойс и в реванша

Жан Жилей нокаутира тежко Джо Джойс и в реванша
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 01:45 ч
Временният шампион на WBO в тежка категория Жан Жилей (26-1-1) заложи пояса си в реванш срещу Джо Джойс (15-2). Двамата оглавиха боксова галавечер, която се проведе в Лондон на Уембли.

В средата на април тази година Жилей победи Джойс с технически нокаут и му отне титлата. Загубата беше първа за Джойс в неговата кариера. Сега той се надяваше на отмъщение, но загуби по категоричен начин.

В първия рунд Джойс се движеше и опитваше да избегне тежката лява ръка на Жилей. Двамата си разменяха джабове от дистанция. Много финтове с малко значими удари в този рунд.

Във втория рунд Жан започна по-агресивно. Джабове в главата и тялото от китаеца. Джойс с удар в тялото, а Жилей с ляво кроше. Серия от леви от Жилей, а Джойс отговаря с комбинация. Жилей натиска в края на рунда, но гонгът удря и край на рунда.

Жилей вероятно взе тези два рунда. В третия рунд Джойс започва по-активно. Жилей отговаря с джабове в тялото. Размяна на десни крошета от двамата. Тежък ляв от Жилей успява да привлече вниманието на Джойс.

Брутален десен от китаеца и Джойс пада на земята. Това е нокаут. Джойс успява да се изправи, но не знае къде се намира и реферът слага край на битката. Жилей печели с нокаут в 3-тия рунд.

Жан защити временната титла и предизвика Тайсън Фюри. Това е 2-ра поредна победа за Жилей, който е с рекорд 26-1-1 в бокса. Това е и 21-вата му победа с нокаут. Джойс навлиза в серия от 2 загуби и вече е с рекорд 15-2 в бокса.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес