Зареждане

Зашеметен боец започна да налага рефера в BKFC

Зашеметен боец започна да налага рефера в BKFC
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 14:38 ч
Боецът Кийт Ричардсън участва в страхотни размени на удари в петък по време на защитата на титлата си в Bare Knuckle Fighting Championship срещу Алберто Блас в хотел Hard Rock в Холивуд, Флорида.

Блас (5-0) победи Ричардсън (4-1), за да грабне шампионския пояс в категория петел чрез нокаут в първия рунд в двубоя на BKFC 62.

Ричардсън беше толкова зашеметен по време на размяната на удари, че продължи да нанася удари дори след като съдията Самюел Бургос прекрати боя.


Няма по-голямо доказателство от горната сцена за това защо промоциите на ММА наемат силни съдии, които да поддържат реда по време на битките.

Бургос имаше размаха на ръцете и силата да държи Ричардсън на разстояние, докато охраната на BKFC се втурна на ринга, преди нещата да се влошат още повече. В противен случай сцената можеше да стане много по-грозна.

Състезателят на UFC Конър Макгрегър се забавляваше, докато гледаше събитието. "The Notorious" поздрави Блас и каза, че Ричардсън явно е виждал звезди, след като боят е приключил.


Макгрегър няма да може да прави много други неща, освен да гледа битки отстрани в обозримото бъдеще. 35-годишният играч трябваше да се оттегли от главната роля в UFC 303, след като получи ужасно изглеждаща травма на пръста на крака, докато тренираше за двубоя си срещу Майкъл Чандлър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес