Зареждане

Wladimir Klitschko няма намерение да се оттегля в скоро време

Wladimir Klitschko няма намерение да се оттегля в скоро време
Публикувано на: Септември 23, 2016 в 10:21 ч
 
Мениджърът на Wladimir Klitschko Bernd Boente потвърди, че украинецът няма намерение да слага край на кариерата си в близко бъдеще, въпреки вече напредналата си възраст.


Пред украинеца предстои дългоочакван реванш с Tyson Fury, срещу когото загуби световните си титли, като двамата ще се изправят един срещу друг на 29 октомври.

Макар и да е вече на 40 години, Klitschko смята, че все още не е дошъл моментът, в който да сложи край на кариерата си.

“Не си правим планове какво ще се случи след този мач. Wladimir със сигурност ще се боксира и през следващата година, но нямаме планове относно опоненти или нещо такова. Фокусирани сме на сто процента върху Tyson Fury и това е. Определено обаче това няма да е последният му двубой.”

През миналата година Wladimir подписа договор за още пет мача с германската телевизия RTL, но Boente посочи, че бъдещето му не зависи от това.

“Въпреки ТВ сделката, той не е принуден да изиграе всички тези мачове. Той ще се боксира дотогава, докогато може да се представя добре. Определено това няма да са още пет години. Но на него му харесва да се боксира и докато здравето му е добро, всичко е наред.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес