Зареждане

Wilder: Убеден съм, че Joshua и Hearn се страхуват от мен

Wilder: Убеден съм, че Joshua и Hearn се страхуват от мен
Публикувано на: Март 20, 2018 в 11:53 ч

WBC шампиона в тежка категория Deontay Wilder (40-0, 39KO) вярва, че IBF, IBO и WBA шампионът Anthony Joshua (20-0, 20KO) и неговият промоутър Eddie Hearn нямат интерес срещата им да се състои.

Wilder излезе отново на ринга по-рано този месец, за да надвие непобеждавания до тогава Luis Ortiz в десетия рунд.

На 31-ви март той ще посети като гост двубоя на Joshua срещу WBO шампиона Joseph Parker.

Ако Joshua отбележи победа, Hearn разкри, че има 80% шанс неговият следващ опонент да бъде самият Wilder.

Wilder обаче не вярва, че нещата стоят точно така.

Той е убеден, че Joshua и промоутърът му ще измислят нещо друго и ще го отбегнат. Вариант е Joshua да дебютира на американска земя срещу Jarrell Miller, като също е възможно и да защитава титлите си срещу Alexander Povetkin, на когото му предстои да се изправи срещу David Price в същото събитие в края на месеца.

"Що се отнася до бизнеса, не вярвам, че е уверен като шампион. Не действа като останалите шампиони, които сме свикнали да гледаме. Той се променя, стане ли дума за мен. Нещо в характера му се променя. Знам, че всички се страхуват то мен. И аз бих се страхувал, ако трябваше да се изправя срещу някой, който нокаутира всичките си опоненти. На този етап съм убеден, че Joshua го е страх от мен. Него и промоутъра му."

"Веднъж казва, че иска да се бие във Вегас, друг път - че иска отново у дома. На мен не ми пука къде ще се бия. Не ме интересува в чия страна. Ще пътувам, ако трябва. Ако това е нещото, което трябва да направя, за да оставя своята следа в дивизията и в спорта, така да бъде. За да затвърдя името си, трябва да пътувам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес