Зареждане

Внук на Мохамед Али получи грамота, защото спасил жена от насилник

Внук на Мохамед Али получи грамота, защото спасил жена от насилник
Публикувано на: Февруари 21, 2023 в 00:00 ч
Биаджо Али Уолш, който е внук на Мохамед Али получи благодарствена грамота за предотвратяване на евентуално нападение над жена.

Уолш е бивш играч от американския футбол и модел, който реши да се съсредоточи върху ММА. 24-годишният боец има договор с PFL, а рекордът му при аматьорите включва 2 победи и 1 загуба. Той спечели дебютния си мач за организацията през ноември с нокаут за по-малко от минута.

Али Уолш също работи като охранител на непълен работен ден в нощен клуб Omnia в Лас Вегас. Той бил дежурен в нощния клуб рано сутринта в неделя, когато видял пияна жена да бъде отвеждана от непознат.

Боецът на PFL се намесва, за да спаси дамата от вероятен смъртоносен сценарий. Уолш вече е награден за смелите си усилия.

Благословия е, че жената не е била наранена, малтретирана или потенциално убита.

Насърчавам всички да държат очите си отворени, когато излизат. Има много хищници с много лоши намерения.", сподели Уолш.

Уолш започва работа като охранител на непълен работен ден, за да поддържа активност, когато не е във фитнеса. Звездата на PFL тренира два пъти на ден и ще се завърне в клетката през април.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес