Зареждане

Владислав Кънчев ще се бие на BKFC в София!

Владислав Кънчев ще се бие на BKFC в София!
Публикувано на: Юли 31, 2023 в 22:05 ч
Българският боен атлет Владислав Кънчев ще влезе в емблематичния кръгъл ринг на BKFC в първото издание на световната организация по бокс с голи ръце в Европа.

Събитието е планирано за месец ноември, а домакин на историческата галавечер ще бъде София.

Владислав Кънчев бе един от бойците, които се явиха на кастинга на BKFC в София, за който пристигнаха двама официални представители от САЩ.

Вижте видео: BKFC Europe - кастинг в България 

Те бяха впечатлени от видяното, но също и от внушителната визитка на Кънчев.

Столичният боец и треньор в клуб Tiger Sport е един от най-атрактивните български ММА бойци. Той е бивш шампион на престижната ММА организация SBC и е с 19 професионални двубоя. Почти всички негови победи са с нокаут, а останалите със събмишън.

За последно той се би през изминалия уикенд в престижната галавечер Oktagon MMA 45, която се проведе в Прага, Чехия. Там той прегази своя опонент с мощен граунд енд паунд във втория рунд.


Кънчев ще се бие в категория до 79 кг. в една от основните битки на вечерта срещу състезател от чужбина с внушителна статистика от 40 професионални ММА двубоя и шампионски титли зад гърба си.

Припомняме ви, че благодарение на L.G. Sports & Entertainment и Любомир Геджев най-голямата организация по бокс с голи ръце ще направи първото си издание в Европа не къде да е, а в София, България!

Това се очертава да бъде най-мащабното бойно събитие правено до момента у нас и от една от най-големите бойни организации в света в момента, която е дом на едни от най-зрелищните битки и шампиони от професионалния бокс и ММА, включително и много UFC звезди. Събитията на BKFC се излъчват в цял свят и битките достигат до над 250 милиона души, което е абсолютен прецедент за нашите географски ширини.

Събитието в София ще бъде огромна възможност на едни от най-добрите български бойци да покажат уменията си пред света и да получат покана за участие САЩ и предложение за дългосрочен договор с организацията.

Очаквайте повече информация скоро.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес