Зареждане

Витор Белфорт започна да говори за битка с Джейк Пол

Витор Белфорт започна да говори за битка с Джейк Пол
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:34 ч
Витор Белфорт иска да изкара още някой друг милион с боксов двубой срещу Джейк Пол.

Белфорт, който предизвика Пол след победата си над Ивендър Холифийлд през уикенда, е готов да влезе в битка с инфлуенсъра, чиито залог ще бъде 30 милиона долара.

"Искам да дам на това момченце урок. Родителите му не са успели много да го научат на поведения, затова сега ще се срещне с голямото си татенце," закани се Белфорт.24-годишният Пол се съмнява, че офертата направена от организатора Triller е добра, но "The Phenom" твърди, че сумата е реална и разполагат с нея.

"Ако той иска пари, Triller имат много пари. Няма оправдание да избяга от този двубой. Трябва да го приеме и ако не го приеме, това ще покаже, че той е страхливец, който си търси лесни двубои."

Колкото и отчаяно Белфорт да иска да напляска Пол, YouTube звездата изглежда се цели към по-големи имена като Хорхе Масвидал. Инфлуесърът обаче може и да промени мнението си, ако получи доказателство за парите.

"Ако те вкарат парите в банкова сметка - такава, която да е гарант, че наистина ги има, да покажат доказателства, тогава може и да започнем преговори."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес