Зареждане

Витор Белфорт: Ще спукам от бой братята Пол в 1 вечер

Витор Белфорт: Ще спукам от бой братята Пол в 1 вечер
Публикувано на: Юни 20, 2021 в 00:00 ч
ММА легендата Витор Белфорт е поредният боец, който предизвиква братята Логан и Джейк Пол. "The Phenom" е доста уверен и твърди, че може да ги спука от бой в 1 вечер. През септември ще видим битка в бокса между Белфорт и легендата Оскар Де Ла Оя, който се завръща в играта след дълги години отсъствие. Витор знае, че парите са в бой с двамата братя, които в момента са яхнали вълната.

Логан Пол направи битка с Флойд Мейуедър и успя да изкара 24 минути с него на ринга. Битката им беше показно и нямаше победител. Джейк от своя страна има 3 победи с нокаут на ринга и в края на август ще се бие с Тайрън Уудли.

Двамата братя определено станаха големи звезди в бокса и всеки ги преследва, защото привличат внимание. В последните месеци всеки говори за тях и иска да се бие с тях. Ето какво сподели Витор пред MMAFighting за братята звезди от YouTube:

Ще се бия с Логан и Джейк Пол в 1 вечер. Пуснете ми ги. Един от двамата влиза, а след като се умори, тогава влиза другия. С лекота ще ги спукам от бой. Двамата го знаят. Те се страхуват от мен и не искат да го направят. Хората от Triller ми казаха, че братята Пол са треперили от моето име. 

Те не искат да се бият с мен, а предпочитат борци. Много хора бягат от мен и особено тези братя от YouTube. От години ме избягват и търсят лесните битки и лесните пари. Имат късмет, защото аз ще им откъсна главите. Оскар Де Ла Оя се появи, прие битката и аз казах, че ще го направим. 

Ще може ли Витор да се справи със звездите от YouTube ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес