Зареждане

Vitali Klitschko за Joshua: Мускулите не са важни в бокса

Vitali Klitschko за Joshua: Мускулите не са важни в бокса
Публикувано на: Март 22, 2017 в 14:57 ч
 
Wladimir Klitschko се изправя срещу Anthony Joshua на ст. “Уембли” в Лондон на 29 април. Украинският ветеран ще опита да си върне короната на световен шампион, след като той претърпя изненадващо поражение от Tyson Fury.


Не малко хора смятат, че младостта на Anthony Joshua може да се окаже решаваща срещу застаряващия Klitschko. По-големият брат на украинеца - Vitali , обаче смята, че в случая интелектът на Wladimir ще му осигури успех над британеца.

“Много хора мислят, че мускулите са важни в бокса. Но те не са. Всичко е тук - в главата”, сподели Klitschko.

“В момента Wladimir е много по-фокусиран, отколкото преди години. Надявам се той знае, че този мач е с голям залог и всички очакват да видят страхотно шоу”.

“Разбира се, че очаквам добро представяне от Wladimir . И да, разбира се - той ще бъде победителят на 29 април”.

Klitschko ще срещне все още непобедимия Joshua пред 90 000 в Лондон, като това е един от най-очакваните мачове в тежка категория за последните години.

“Wladimir вече има солиден опит в боксирането на подобни арени. Той е свикнал да играе на стадиони. Свикнал е и с напрежението, което идва от публиката. Свикнал е с вниманието. Мисля, че за Joshua това ще бъде нещо ново, но за Wladimir - далеч не.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес