Зареждане

Виктор Ортис: Готов съм за Амир Хан, ако получа предложение

Виктор Ортис: Готов съм за Амир Хан, ако получа предложение
Публикувано на: Май 20, 2010 в 11:46 ч

Американецът от мексикански произход Виктор Ортис изрази готовност да се изправи срещу световния шампион във версия WBA - Амир Хан, в случай че подобен мач бъде уреден.

В събота и двамата боксьори излязоха на ринга в легендарната "Медисън Скуеър Гардън", като постигнаха победи над своите опоненти. Ортис успя да пречупи в 10 рунда Нейт Кембъл, докато младият британец Хан отказа за 11 американеца Поли Малинаги.

В последствие в публичното пространство се прокраднаха слуховете, че от Golden Boy Promotions вече са започнали да уреждат евентуален двубой между двамата, като самият Ортис сподели, че няма нищо против това.

"Амир Хан изнесе перфектен мач срещу Поли Малинаги. Аз го гледах от трибуните и видях как той свърши чудесна работа. Амир успя да защити шампионския си пояс, като го направи по добър начин."

"Слуховете говореха, че победителите от нашите два мача ще се изправят един срещу друг. Аз не избягвам никого, като не е и в мой стил да предизвиквам когото и да е. Ако един мач се задава, нека стане. Никога няма да си обърна гърба", добави Ортис.

бокс

 

източник: sporta.bg

Последни новини

Оферта на деня

Max Fight - L&S
топ
Max Fight - L&S
59,00лв.47лв.
BAD ASS - BAD ASS / Mass​ - 7000g
BAD ASS - BAD ASS / Mass​ - 7000g
229,95лв.159,95лв.
Dominator - бъф 'Dominate'
топ
Dominator - бъф 'Dominate'
24,00лв.16,80лв.

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес