Зареждане

Вадим Немков: Фьодор преговаря за боксов мач с Майк Тайсън

Вадим Немков: Фьодор преговаря за боксов мач с Майк Тайсън
Публикувано на: Септември 8, 2023 в 07:00 ч
Шампионът на Bellator в полутежка категория Вадим Немков (16-2) разкри, че се водят преговори за боксов мач между легендите Фьодор Емеляненко и Майк Тайсън. Немков е протеже на Емеляненко, който го тренира и застава в неговия ъгъл по време на битките.

Емеляненко се оттегли от ММА по-рано тази година, след като загуби от Райън Бейдър. Наскоро Фьодор разкри, че сега планира да прави боксови мачове, а за съперник в дебютната си битка иска Майк Тайсън. Фьодор иска това да се случи през октомври в Саудитска Арабия.

В момента Майк тренира Франсис Нгану, който ще се бие с Тайсън Фюри. Вадим сподели, че боксов мач между Фьодор и Тайсън ще ни покаже красотата на бокса.

„Майк Тайсън си е Майк Тайсън, той е легенда на бокса. Това е неговата тема, той ще бъде опасен на всяка възраст. За Фьодор Емеляненко това е ново предизвикателство и не е неговата стихия. 

Въпреки че Фьодор прекара последните си битки предимно изправен. Ще бъде интересно. Доколкото разбирам, се водят преговори ръкавиците да не са 10 унции, а по-големи. Това е малко по-различно, различни удари. 

Мисля, че е по-трудно да нокаутираш с тези ръкавици и просто ще гледаме красотата на бокса. Защо да не гледате как се бият две легенди ? Имаме тази възможност да го гледаме на живо, а не някъде на запис. 

След десет години ще кажат, че Тайсън се е бил с Фьодор. Хората ще включат видеото и ще гледат, но ние сега имаме възможност да гледаме.“, каза Немков в интервю за журналиста Игор Лазорин.

Кой ще спечели в такъв боксов мач ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес