Зареждане

Украинците няма да повдигат обвинения срещу Джон Фюри

Украинците няма да повдигат обвинения срещу Джон Фюри
Публикувано на: Май 16, 2024 в 02:00 ч
Бащата на Тайсън Фюри е подложен на тежка критика от феновете. Джон Фюри е известен със своя лют нрав и за пореден път показа, че не си поплюва. По-рано през седмицата той се сблъска със Станислав Степчук от отбора на Александър Усик. Джон не се сдържа и му вкара удар с глава.

Вижте още - Бащата на Тайсън Фюри се извини за удара с глава

Като част от запазването на „спортсменския дух“, за да се гарантира, че мачът през уикенда ще мине гладко, екипът на Усик отказа да заведе каквото и да е съдебно дело, те дори не призовават за наказание. Това обаче не важи за операторите и феновете, които смятат, че подобно поведение със сигурност не може да бъде пример за никого. Особено на такова следено събитие.

Този уикенд Фюри и Усик ще се бият за безспорната титла в тежка категория. Битката ще се проведе в Рияд, Саудитска Арабия. Феновете искат доживотно наказание за Джон, който винаги намира начин да изпъкне с глупостите си. И докато от щаба на Усик не повдигнаха обвинения, то саудитските организатори няма да са толкова благосклонни към бащата на Тайсън:

„Джон Фюри трябваше публично да се извини за поведението си. Това е груб спорт, в който момчетата не излизат да се забавляват, а да се бият. Атмосферата наистина е напрегната навсякъде. Степчук отказва да повдигне каквито и да е обвинения срещу Фюри в момента. Така че ще проведем собствено разследване, въз основа на което след това ще вземем решение.“, гласи изявление на саудитските организатори.

Трябва ли Фюро-старши да бъде наказан ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес