Зареждане

Уайлдър към Фюри: Дадох ти шанс, който промени живота ти

Уайлдър към Фюри: Дадох ти шанс, който промени живота ти
Публикувано на: Ноември 14, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър отрича твърденията на Тайсън Фюри, че има проблеми с психиката. 35-годишния амерканец не спира да настоява за реванш между двамата. "Bronze Bomber" беше в серия от 40 поредни победи и даде шанс на Фюри за титлата си на WBC.

Двамата направиха своя първи дуел през 2018 година и Уайлдър беше близо до победата. Дионтей прати Фюри в два тежки нокдауна, но Тайсън се изправи и стигнаха до решение, което беше равенство. В началото на тази година видяхме втората им битка, в която Фюри категорично победи с нокаут в 7-мия рунд.

Уайлдър загуби своята титла и непобедената си статистика. Той се депресира след загубата и нареди всякакви оправдания от тежък костюм на излизане към ринга до отрова в неговата вода. Това накара Фюри да смята, че неговия враг е изперкал, но Уайлдър отрича. Ето какво написа американеца в социалните мрежи:

Тайсън Фюри, добре съм. Не се тревожи за мен, благословен съм. Единственото нещо, което искам от теб е да почетеш нашето споразумение и да се бием. Дадох ти 2 шанса когато не бях длъжен и това промени живота ти. Сега ти трябва да си мъж и да ми дадеш това, за което се разбрахме. 

Трета битка между тях трябваше да има следващия месец, но от щаба на Фюри твърдят, че Уайлдър изпуснал сроковете и вече нямало как да претендира за трилогия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес