Зареждане

Уайлдър избухна в сълзи, спомняйки си за Причард Колон

Уайлдър избухна в сълзи, спомняйки си за Причард Колон
Публикувано на: Октомври 17, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (43-2) не успя да сдържи емоциите си по време на пресконференция. Уайлдър застана пред медиите след победата си с нокаут над Робърт Хелениус в Ню Йорк. "Bronze Bomber" спечели с тежък нокаут в първия рунд.

Пред медиите Уайлдър не скри сълзите си при споменаването на Причард Колон. През 2015 година Колон се би с Терел Уилямс, който многократно удря Колон в тила непозволено. В резултат на това Колон става инвалид за цял живот.

„Съчувствам му на Хелениус и се надявам, че всичко ще бъде наред с него и ще се върне при семейството си. Хората винаги говорят за рекорди... казват, "Той загуби, той е глупав" и всичко това. Добре тогава вкарай задника си на ринга. 

Беше ужасен нокаут. Ще се отрази ли на здравето му ? Спомнете си за Причард Колон. Той нямаше деца... никога няма да разбере какво е да си баща, а това е най-страшното нещо на света. 

Той никога няма да има нормален живот. Той искаше да се грижи за семейството си, но сега семейството трябва да се грижи за него до края на живота му.", каза Уайлдър през сълзи.

Това е достa интересен обрат при Уайлдър. В последните години той не спираше да говори, че иска да убие човек на ринга.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес