Зареждане

Tyson Fury: Ще ритам задника на Кубрат Пулев чак до България

Tyson Fury: Ще ритам задника на Кубрат Пулев чак до България
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Otto Wallin не е бил първи избор за опонент на бившия шампион Tyson Fury за неговата втора битка за тази година, която ще се проведе следващия месец във Вегас. Wallin бил в лист от потенциални съперници за Fury и той е бил избран, защото другите отказали. В списъка за бъдещ опонент на Fury са били Кубрат Пулев, Alexander Povetkin, Charles Martin, Trevor Bryan и Jarrell Miller, но всеки един от тях отказал или не бил годен за битка.

Това е причината Tyson да се спре на непобеденият Wallin, който веднага приел предложението. "Gipsy King" сподели тази новина и се закани, че ще рита задниците на Povetkin и Пулев до чак Русия и България:


Предложихме битката на Кубрат Пулев, Alexander Povetkin, Charles Martin, Trevor Bryan, Jarrell Miller и листа продължава. Всички тези момчета отказаха битката или не бяха годни за двубой. Избрахме Wallin, защото той веднага прие и това е всичко. 

Не съм изненадан от това, че отказаха, защото ще им сритам задниците. Ще ритам задника на Пулев до България, а Povetkin до Русия. Ще го сторя всеки ден от седмицата, а в неделя по два пъти 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес