Зареждане

Треньорът на Уайлдър се срамува от последния му мач, но уверен че сега ще е различно

Треньорът на Уайлдър се срамува от последния му мач, но уверен че сега ще е различно
Публикувано на: Април 17, 2024 в 14:00 ч
Треньорът Малик Скот продължава да се надява, че Дионтей Уайлдър (43-3-1, 42 нокаута) ще успее да докаже, че последният му мач срещу Джоузеф Паркър на 23 декември в Рияд, Саудитска Арабия, е бил просто лош ден. 

Бившият шампион на WBC в тежка категория ще се завърне на ринга на 1 юни срещу Жилей Джан 26-2-1 (21 КО), който също загуби при последната си поява от Паркър на 8 март, в битката Matchroom vs Queensberry 5x5 между промоутърските компании на британските съперници Еди Хърн и Франк Уорън. 

Уайлдър ще представлява отбора на Matchroom с договор за един двубой и е обявен за официален капитан на отбора на Хърн.

На пресконференцията в понеделник, на която бяха потвърдени участниците, Уайлдър заяви, че е преоткрил отново любовта си към спорта след поражението от Паркър два дни преди Коледа миналата година. 

Вижте също: Уайлдър шокира: Това може да е последния ми двубой

Треньорът Скот говори пред "Seconds Out" на вчерашната пресконференция, потвърждавайки, че Уайлдър е изпитвал затруднения срещу Паркър, защото не е могъл да натисне спусъка на силната си дясна ръка, като същевременно отдаде дължимото на Паркър и треньора Анди Лий за изпълнението на страхотен план за игра. 

"Джоузеф Паркър и Анди Лий имаха невероятен план за игра. Те направиха достатъчно, за да спечелят рундовете", заяви Скот. "Деонтей не успя да натисне спусъка и съм виждал това да се случва на най-добрите. Но вярвам, че той се срамува от това представяне - и това важи и за мен, това е представяне, от което се срамувам", допълни Скот. 

Треньорът продължава да се надява, че разрушителната версия на Уайлдър ще се покаже в пълен блясък на 1 юни, като основната цел е да победи Джан по-късно в боя.

"Ако Уайлдър влезе и бъде онзи Дионтей Уайлдър, за когото винаги съм се хвалил пред вас, ще видите как Джан пада и това ще бъде нещо прекрасно.

Уайлдър е много артистичен и жесток. Джан е аут, когато се умори. Джан се разпада и наистина се страхува. Той почти би направил всичко, за да не се умори. Той просто не обича да изпада в уязвимо положение, когато е уморен. Нашата работа е да го отведем в тъмнината. Вярвам, че Деонтей е много по-издръжлив боец", заяви Скот. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес