Зареждане

Тренировката на Кобрата и Джонсън започна със закани

Тренировката на Кобрата и Джонсън започна със закани
Публикувано на: Април 27, 2017 в 08:28 ч
Източник: Gong.bg
Тренировката на Кубрат Пулев и Кевин Джонсън преди мача помежду им за Интерконтиненталната титла в тежката категория започна със закани, съобщава Gong.bg.

Пръв на ринга излезе американският боксьор, който се зарече в типичния си стил, че ще победи Пулев.
 
„Ще се забавлявам по време на мача с Пулев и след него“, пък обяви Джонсън след тренировката си.

След него кратко занимание проведе Тервел Пулев, който също ще се бие на 28 април. В третия си мач на професионалния ринг по-малкият брат Пулев ще премери сили с Якуб Войчих.
 
„Радвам се, че изглеждам във форма, така и се чувствам. Имам желание да се представя добре. Не съм гледал предстоящия си съперник. Борислав Бояджиев го е гледал. Аз само изпълнявам указанията на треньора. Целта на мен и треньора ми е да вземем победата. Но да не рискуваме. Не бива да се даваме на емоциите“, заяви Тервел Пулев след тренировката си.

За финал на ринга излезе Кубрат Пулев. Кобрата направи своята демонстрация пред камерите заедно с наставника си Ули Вегнер.

Мероприятието бе съпроводено и от приятна изненада по случай 75-ия рожден ден на треньора на Кубрат. Специалистът бе зарадван с торта във форма на боксова ръкавица, поднесена му лично от Кобрата.
 
„Идеята бе на организаторите. Но Честит рожден ден на нашия треньор. 75 години...Желая му още много години работа заедно и много шампиони да направи“, започна Пулев.

„Чувствам се добре и здрав. Добре подготвен съм и от там насетне - Бог е с мен и аз съм след него. Честитих рождения ден на Ули Вегнер. За мен е било винаги удоволствие да играя у нас пред родна публика. Благодарен съм“, каза още Кобрата.
 
„Това бе страхотна изненада. Радвам се. Кубрат се грижи да доставя радост на хората. Това е важен жест на моята възраст. Вчера отпразнувахме рождения ми ден и в ресторанта. От 45 години съм треньор. Предизвикателство е да работя с Кобрата. Искам да изпълня мечтата му и да стане световен шампион. Ние положихме усилие да бъде направено празненство. Но първото ми задължение е Кубрат да спечели и да стане световен шампион. За мен е удоволствие, че съм тук – имате красиви жени и здрави мъже“, заяви самият рожденик Вегнер.

Мачът между Кобрата и Джонсън е на 28 април, петък в „Арена Армеец“. Програмата на галавечерта започва от 19.00 часа и ще може да я следите в GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес