Зареждане

Тони Маркулев се завръща към битките в бой с голи ръце в Сърбия

Тони Маркулев се завръща към битките в бой с голи ръце в Сърбия
Публикувано на: Май 8, 2023 в 17:12 ч
На 27.05.2023 в град Вършац, Сърбия ще се състои ММА събитието ARMMADA- 5, където, след дълга, четири годишна пауза, своето завръщане ще направи един от най-атрактивните български бойци - Тони Маркулев. И то във формата "BKF - Bare Knuckle Fighting".

Тони Маркулев ще направи своя дебют в двубой по правилата на  "BKF - Бой с Голи Ръце", с което ще отбележи и първото българско участие на такъв формат.

На 27 май, нашият ММА боец ще се изправи срещу хърватския боксьор Ловре Аркович в подглавна среща на събитието.

Аркович е на  боксьор, на 23 години, висок 190см, с множество  победи в аматьорския бокс , той е възпитаник на хърватската боксова школа от град Сплит, с личен треньор Марко Мартиняк.  Мартиняк е  всеизвестен участник и шампион в няколко  организации на BKF, на когото му предстои мач реванш за титла по-късно тази година.

Правилникът на BKF е изключително жесток, разрешени са само удари с голи ръце в горната част на тялото и главата, като не се използва никаква екипировка, освен бинт, който се поставя само върху китките до средата на ръката. Точковата система и правилата са сходни с правилата на професионалния Бокс, а пораженията, които си нанасят бойците са изключително брутални и не са за хора със слаби сърца.

Двамата бойци ще се изправят един срещу друг в средна категория, в 3 рундов мач с времетраене на всеки рунд от по 3 минути.

Тони Маркулев винаги е бил категоричен със силата на своите удари, но дали ще се справи срещу Хърватския боксьор от Сплит ще разберем на 27.05.2023 , по време на ARMMADA- 5, Вършац, Сърбия. На предишното  издание  ARMMADA-4, успех записа Камен Георгиев.

Входът за всички фенове ще бъде свободен.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес