Зареждане

Томи Фюри падна в нокдаун, но победи Джейк Пол

Томи Фюри падна в нокдаун, но победи Джейк Пол
Публикувано на: Февруари 27, 2023 в 01:08 ч
Томи Фюри успя да победи Джейк Пол в боксовата им среща.

Двамата споделиха ринга в Дирия, Саудитска Арабия преди броени минути. Битката им видя всичките 8 рунда и беше доста равностойна. Джейк успя да свали Томи в нокдаун в последния рунд, но това не му стигна за победата.

Срещата стигна до решение на съдиите, които отсъдиха раздвоено в полза на Фюри - (74-75, 76-73, 76-73).

Още от самото начало Фюри започна активно с дясно кроше, а Пол веднага влезе в клинч. Томи с ляво кроше и джаб, а Пол с овърхенд. Комбинация от джабове за Фюри и кроше от Пол. В края на рунда Томи вкара комбинация.

Във втория рунд Томи отново беше малко по-настоятелен. Имаше и доста клинчове. Третия рунд беше равностоен, като от двете страни имаше размяна на попадения. Реферът ги предупреди да не вкарват удари в задната част на главата.

В четвъртия рунд Томи вкара силен десен на Пол, с което го върна назад. Томи се нахвърли с комбинация, но не намира целта. В края на рунда Томи вкара удар в задната част на главата, което не е позволено, но този път му се размина.

Петия рунд беше равностоен, като този път Джейк се раздели с една точка от актива си. Причината беше удар в задната част на главата на Фюри. И шестия рунд може да се каже, че беше равностоен, като в него Томи също се раздели с точка, защото удари Пол в задната част на главата.

В седмия рунд Джейк явно осъзна, че изостава и започна да търси нокаута. Той замахваше сериозно, но не намираше целта. Добра комбинация от страна на Фюри принуди Пол да търси клинча. Добър рунд за Фюри.

В последния рунд Пол се отличи с добро ляво кроше в началото. Пол вкарва нов ляв и Томи пада на земята, след което се изправя веднага, но това беше зачетено като нокдаун. Томи беше по-добрият в остатъка на рунда и срещата стига до решение.

Томи печели с раздвоено решение и остана непобеден - (74-75, 76-73, 76-73). С тази победа Томи вече е с рекорд 9-0 в бокса. Пол от своя страна губи за първи път на ринга. Той се разделя със серия от 6 поредни победи.

Джейк има задължителна клауза за реванш и сподели, че ще я активира.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес