Зареждане

Tenshin Nasukawa: Ще докажа, че в Япония все още има корави бойци

Tenshin Nasukawa: Ще докажа, че в Япония все още има корави бойци
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 00:02 ч
Tenshin Nasukawa ще се изправи срещу легендата Floyd Mayweather на събитието RIZIN 14, което ще се проведе на 31-ви декември в Япония. Битката между двамата ще бъде по правилата на бокса, а рундовете ще бъдат 3 по 3 минути. Съдии няма да има и това по скоро е шоу, отколкото истинска битка, но Floyd се съгласи, защото ще получи тлъст чек. За Nasukawa това е шанс да стане известен в цял свят и той иска да се възползва максимално и да покаже, че в Япония все още има корави бойци:



Не мисля, че преговорите за битката преминаха гладко. Нямах изисквания, защото дори и да имах знаех, че нещата ще станат по неговия начин. Не се чуствам напрегнат от това, че може да ме нокаутира. Надявам се, че ще науча много от тези 9 минути с него на ринга. Много се вълнувам, защото досега нито един японец, не е имал шанса да излезе срещу него.

 Чувствам се късметлия, защото го срещам и то на тези години. Разликата в размерите е неизбежна, но аз ще бъда по-бърз и планирам да използвам този аспект. Разбира се, че ще се докажа и ще се справя по-добре от Conor McGregor.

 Хората ще ме забележат и искам да докажа, че в Япония все още има корави бойци. Хората винаги гледат, когато Floyd се бие и аз искам да обръщат повече внимание на по-леките бойци и искам да им покажа моят начин на живот.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес