Зареждане

Тайсън Фюри: Загубих, защото Украйна е във война!

Тайсън Фюри: Загубих, защото Украйна е във война!
Публикувано на: Май 19, 2024 в 16:04 ч
Тайсън Фюри не приема резултата, отсъден от двама от съдиите до ринга. Твърди, че те изпитват съжаление към Украйна, която е във война с Русия.

Никога не е добре да се въвежда политика в спорта, но Тайсън Фюри трябваше да затъне в много гореща тема, за да се опита да разбере загубата си. Всички възприемаме ситуацията в Украйна, както и реферите. И когато всичко стигна до решението на съдиите, то Фюри каза, че искат да направят щастлива една разкъсана от война страна.

Спокойно може да кажем, че Усик беше по-добрият и дори беше близо до победата с нокаут. "Циганският крал" не е съгласен и обвини Украйна за загубата с разделно съдийско решение:

„Вярвам, че спечелих. Не отказвам на Усик някои рундове. Tой със сигурност спечели няколко за своята страна, но аз определено спечелих мнозинството. И двамата имахме добър двубой иначе, просто неговата страна е във война и хората симпатизират на Украйна, така че се повлияха. 

Спечелих битката и дори не е нужно да съм експерт, за да знам това. Имаме реванш в договора, така че ще видим. Губя разделно решение от малък човек. Добра работа Усик. Ще се видим през октомври.“, каза Фюри.

Фюри може да се благодари на рефера, че не спря битката, след като Усик го разклати и Тайсън едвам си остана на краката. Реално това можеше да е загуба с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес