Зареждане

Тайсън Фюри за Усик: Победих го! Счупих му челюстта!

Тайсън Фюри за Усик: Победих го! Счупих му челюстта!
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Веднага след като саудитците потвърдиха, че реваншът между Тайсън Фюри и Александър Усик е планиран за 12 октомври, се появи първото препятствие по този маршрут.

И големият обединителен двубой, и пресконференцията след мача са зад гърба ни. Тайсън Фюри обаче седна пред медиите и разкри интересни новини. Новоизпеченият единодушен шампион отишъл направо в болницата след битката. "Циганският крал" вярва, че счупил челюстта на Усик и не приема загубата, която дойде с разделно решение на съдиите.

„Счупих му челюстта. Ударих го с няколко силни удара и един от тях, вероятно шестото кроше, счупи челюстта му. За чест на Усик, той не го показа и се бори с фрактурата до края. Сега, за съжаление, изглежда, че реваншът ни в средата на октомври няма да върви по план. 

Ако Джошуа го иска, той може да го получи. Аз не съм против нищо. В съзнанието си спечелих дуела с Усик. Всички членове на отбора ми казваха, че печеля. Никой от нас не се усъмни нито за момент. Джервонта Дейвис ми изпрати съобщение, че смята, че съм спечелил. 

Има страшно много хора, които повярваха. За съжаление, всички знаем, че Украйна е във война и как този факт може да повлияе на преценката на хората.," каза Фюри.

Тайсън може и да си прави планове за бъдещето, но неговото мнение по темата не е важно. Важното е какво ще ни каже организаторът Турки Алалших, който посочи, че реваншът на Фюри с Усик е приоритет за него. Вие какво мислите за битката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес