Зареждане

Тайсън Фюри: Франсис Нгану ще убие Антъни Джошуа

Тайсън Фюри: Франсис Нгану ще убие Антъни Джошуа
Публикувано на: Март 2, 2024 в 18:00 ч
Тайсън Фюри не вярва, че Антъни Джошуа може да победи Франсис Нгану.

Точно седмица ни дели от боксовата битка, в която няма да се заложи шампионски пояс, но въпреки това ще привлече цялото внимание на публиката. Франсис Нгану дебютира между въжетата миналия октомври, но се представи толкова брилянтно срещу Тайсън Фюри, че услугите му веднага бяха потърсени от друг британец, а именно Антъни Джошуа.

"AJ" изобщо не се свени от самото начало на популяризирането на тази битка. Още в първите моменти те съобщават, че ще довършат Франсис в началните рундове на дуела и така ще покажат на целия свят какво всъщност е Тайсън Фюри. С тези думи обаче той вбеси своя сънародник, а сега Тайсън му го върна в прогнозата си за мача.

Ето как "Циганския крал" вижда тази битка:

„Ще ти кажа нещо. Залагам много пари, че Джошуа ще загуби, защото изобщо не му вярвам. Защото това, което имах възможността да видя и знам, този човек просто не може да понесе удар. Ако Франсис го удари, а той определено ще го направи, той започва да се паникьосва, да се олюлява и да изоставя плана си за игра. Ще видите същото объркано изражение на лицето му, което имаше, когато се изправи срещу онзи малък човек (Анди Руиз).

За да обобщя, може би Джошуа има много увереност преди битката, но когато битката започне, той постепенно ще я загуби. Сигурен съм в това. Франсис нанася удар или два и убива Джошуа. Не знам кой рунд ще бъде, но ударът ще стане. Той никога няма да има сърцето, което имам аз. Джошуа няма сърце, за да се изправи пред смъртта.“, каза Фюри пред iFL TV. 

Каква е вашата прогноза ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес