Зареждане

Тайрън Уудли трябвало да се боксира с Флойд Мейуедър

Тайрън Уудли трябвало да се боксира с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Септември 4, 2024 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли твърди, че е трябвало да се боксира с Флойд Мейуедър през юни тази година.

Уудли не се е състезавал, откакто претърпя загуба с нокаут в реванша с Джейк Пол през декември 2021 г. Оттогава той е свързван с други битки, а Уудли разкри, че първоначално е трябвало да се боксира с Мейуедър през юни, но непобеденият боксьор е решил да се изправи срещу Джон Готи III вместо него.

"Взех си известно време почивка. Трябваше да се бия с Флойд през юни. Никога не е трябвало да бъде с Готи. Първоначално тази битка беше за мен. Трябваше да се бия с KSI през януари миналата година. Той се издъни и взе Дилън Данис", заяви Уудли в подкаста Overdogs с Майк Пери. "По дяволите, предложиха ми да се бия с теб, Майк. Почти съм сигурен, че ти е било предложено да се биеш с мен. Аз казах, че няма да се бия с моя човек за мижави кинти. Ако щяхме да се бием наистина, щяхме да се бием в UFC. А това е трудна битка, той е на върха на играта."

Тайрън Уудли не се е състезавал от 2021 г.

Мейуедър се боксира с Готи III през юни 2023 г. и двубоят е обявен за "несъстоял се", тъй като бе спрян заради изключително грозна игра и проблеми на ринга. Двамата проведоха реванш през август в двубой без точкуване, в който Мейуедър доминираше от началото до края.

Ако Тайрън Уудли се беше боксирал с Флойд Мейуедър, това щеше да е демонстрация, но щеше да е интересно, тъй като той е голямо име и има силата за нокаут. Но след като Уудли не получи този двубой, не е сигурно кога и дали изобщо ще се бие отново.

Тайрън Уудли е 19-7-1 в ММА и 0-2 в бокса. Единствените му два боксови двубоя са срещу Джейк Пол, като губи с нокаут и с разделено решение в първия двубой. Бившият шампион на UFC в полусредна категория приключи кариерата си с четири поредни загуби. В кариерата си той има забележителни победи над Дарън Тил, Демиан Майа, Роби Лоулър, Стивън Томпсън и Карлос Кондит и др.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес