Зареждане

Тайрън Уудли: По-опасен съм от Фюри за Джейк Пол

Тайрън Уудли: По-опасен съм от Фюри за Джейк Пол
Публикувано на: Декември 13, 2021 в 02:00 ч
Легендата на UFC Тайсън Фюри не може да се нарадва на своя късмет. Преди няколко дни разбрахме, че Томи Фюри е аут от битката с Джейк Пол. Двамата трябваше да се боксират на 18-ти декември в Маями. За съжаление обаче Фюри е със счупени ребра и инфекция, което го изважда от боя.

Това е музика за ушите на Уудли, който получи оферта за реванш с Пол и веднага прие. Така Уудли - Пол 2 ще се проведе този уикенд в Маями. През август видяхме първата им боксова среща, която беше оспорвана и стигна до решение.

Джейк спечели с раздвоено решение в Охайо, но много хора бяха на мнение, че Уудли е бил ограбен. Сега дойде време за реванш и Уудли сподели следното в интервю за TMZ:

Да, този път не трябва да оставям никакви съмнения. Бях готов и тренирах за тази битка. Казах на моя треньор, че тази битка между Пол и Томи Фюри няма да се случи. Никой не иска да я гледа. Повечето хора говореха за реванш между мен и Пол, а не за битката с Фюри. 

За мен тази битка между двамата нямаше никакъв смисъл. Разбира се, че аз съм по-опасен за Пол от Томи Фюри. Това е причината Джейк да избере мен. Джейк знае, че съм професионалист и е мой фен. Аз представлявам по-голяма заплаха за Пол от Фюри. 

Не искам да показвам неуважение към Фюри. Никой не говореше за тяхната битка. Всички говореха за реванш между мен и Джейк Пол.

Ще успее ли Уудли да бие Пол във втората битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес