Зареждане

Stevenson: Един удар ми трябва и Jack ще остане на земята

Stevenson: Един удар ми трябва и Jack ще остане на земята
Публикувано на: Май 18, 2018 в 10:25 ч

Adonis Stevenson изглежда съвсем спокоен преди срещата си, тъй като не спря да се смее и да ръси шеги на последната пресконференция в Торонто.

Към края ѝ обаче той напомни на Badou Jack и на всички присъстващи, че времето за шеги и закачки изтича.

Идния уикенд Stevenson смята да напомни на Jack защо печели 14 от последните си 16 срещи с нокаут и защо успявал да ступа 80% от опонентите си в почти 12-годишната си кариера.

Stevenson реагира интересно, когато Jack предвиди, че той, а не Stevenson ще спечели с нокаут идния им двубой.

"Badou, готов ли си? Приятелят ми Badou е готов. Вълнувам се. Харесва ми. Харесва ми, защото никога не отнасяш удари. Това е проблемът, но..."

Jack се намеси, пропомняйки, че не се е бил с никого откакто Stevenson спечели WBC титлата в полутежка категория срещу Chad Dawson. Не такъв обаче е случаят при Stevenson, тъй като 40-годишният боец защити титлата цели 8 пъти - срещу Tavoris Cloud, Tony Bellew, Andrzej Fonfara (два пъти), Dmitry Sukhotskiy, Sakio Bika, Tommy Karpency и Thomas Williams Jr.

"Добре, добре. Но като отнесеш тупаниците, нещата ще стоят по друг начин, нали знаеш? Ще бъде вълнуващо. Надявам се да е готов. Знам, че е готов. Тренира ли здраво? Добре, значи ще бъде вълнуващо. Харесва ми. Харесва ми."

Stevenson (29-1, 24KO) не си позволи да предскаже дали ще нокаутира Jack (22-1-2, 13KO) толкова бързо, колкото успя Edwards преди 4 години. Edwards (27-8-1, 14KO) беше нокаутиран от Stevenson в третия рунд преди 4 срещи, но му бяха нужни само 61 секунди, за да повали на земята два пъти Jack и да го приключи още в първия рунд от срещата им в началото на 2014-та.

Хаитянецът обаче сподели, че срещата им може да свърши много изненадващо.

"Очаквам нокаут, затова не мигайте, защото може да го изпуснете. Знам, че Badou е готов. Ще се движи добре. Знам го. Но знам също, че имам 12 рунда, а ми е необходим само един удар - нищо повече. И щом го нанеса, той ще бъде нокаутиран. И ще си остане на пода. Това е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес