Зареждане

Сондърс: Ще дам живота си за победа над Канело, той никога не се е бил с циганин!

Сондърс: Ще дам живота си за победа над Канело, той никога не се е бил с циганин!
Публикувано на: Февруари 3, 2021 в 07:30 ч
През май очакваме големия боксов двубой между шампионите Саул "Канело" Алварез и Били Джо Сондърс.

Канело взе титлите на WBC и WBA в средната категория през декември, побеждавайки Калъм Смит в Тексас.

Той ще се върне отново на ринга на 27-ми февруари, когато ще направи задължителна защита срещу Авни Йълдъръм във Флорида.

Сондърс, който едва ли ще се бие преди май, призна, че не е гледал битката на Канело със Смит.
 

Той вярва че Смит е приел битката с кратко предизвестие и не е имал врем да се подготви добре и може би е излязъл само за да прибере хонорара.

В миналото Сондърс отказа предложение да се бие с Канело, защото според него времето дадено му за подготовка не е било достатъчно.

"Честно казано не съм гледал Канело срещу Смит. Гледах само подбрани моменти. Мога само да ви кажа, че Канело Алварез никога, никога, ама никога не се е бил срещу циганин. Имам нещо в мен, което гори толкова силно, че бих дал живота и душата си, всичко, за да стигна до победата," сподели Сондърс.

"Някои хора излизат и се заслепяват от парите, от славата. Това обаче не важи за мен. Задръжте си ги - имам си. Не искам славата, не искам да ме гледат, не искам да ме разпознават на улицата, не искам нищо такова. Искам само победата и идвам за нея.

Точно затова си мисля, че Смит прие двубоя със само 5-6 седмици за подготовка единствено за да вземе парите. Не го виня за това, но той не излезе с психиката, нужна за победа. Искам да видя някой, който излиза напълно фокусиран да си свърши работата - и тя е да победи."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес