Зареждане

Шийлдс продължава враждата си с Cyborg: Тя не може да ме победи в бокса

Шийлдс продължава враждата си с Cyborg: Тя не може да ме победи в бокса
Публикувано на: Февруари 28, 2024 в 00:00 ч
Клариса Шийлдс може би има нова битка в ръцете си. 

Шийлдс спечели разделено решение срещу Келси ДеСантис в рамките на бойната карта на PFL MMA миналата събота в Саудитска Арабия.

От двубоя произтекоха две забележителни събития. Първо, Шийлдс избегна предаването от събмишън, след като беше заклещена в болезнен армбар - момент, който стана популярен в интернет. Второ, враждата на Шийлдс с Крис "Cyborg" Джъстино се разгоря още повече

"Не ми пука за Крис Cyborg и тя го знае", заяви Шийлдс пред събралите се медии зад кулисите след битката си. "Крис Cyborg не може да ме победи в битка и тя го знае ."

Двете бяха спаринг партньори в един момент, като често си правеха комплименти. Въпреки това навлизането на Шийлдс в ММА и навлизането на Cyborg в света на бокса изглежда са обтегнали отношенията им. 

Киборг критикуваше Шийлдс, която се биеше в полутежка категория, преди двубоя с ДеСантис. Тя също така взе на прицел ММА способностите на Шийлдс в платформата на социалната медия X .

"Дори и при суперлеката категория, може би ще успея да спечеля този бой, без да нанеса нито един удар", написа Сайборг. 

Шийлдс тогава отговори, визирайки боксовите способности на Cyborg.

"Тя не може да ме победи в бокса. Защо се притеснява от моята теглова категория и от това в каква категория съм се борила?

"Крис Сайборг е луда, защото отказа двубой с Лариса Пачеко, шампионката на PFL..."

Шийлдс е първата жена, спечелила ММА мач в Саудитска Арабия. Шийлдс добавя това към факта, че е двукратна златна олимпийска медалистка, световна шампионка в три дивизии и безспорна шампионка в две дивизии. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес