Зареждане

Сергей Ковальов надигра по точки Тервел Пулев

Сергей Ковальов надигра по точки Тервел Пулев
Публикувано на: Май 15, 2022 в 09:32 ч
В битка без много екшън, Сергей Ковальов успя с ляв прав да си проправи път до победа със съдийско решение над Тервел Пулев в 10-рундовата им битка в Triller Fight Club в Калифорния.

И тримата странични съдии дадоха битката в полза на руснака с 98-92, 98-92 и 97-93.

Нямаше нокдауни в срещата, която бе контролирана от началото от Ковальов. Той използва предимно левия си прав и така надигра Пулев, който завърши битката с подпухнало лице.


Тервел бе по-едрият боксьор на ринга и успя да нанесе силни удари, които отказаха Ковальов да се открие и да играе с дясната си ръка.

39-годишният бивш шампион призна, че въпреки победата, не е показал най-доброто от себе си.


"Имах дълга почивка и ми беше малко по-трудно от обичайното," сподели Ковальов. "Но сега отново съм тук. Добре съм. Ще се поддържам във форма след тази битка. Почивам си една седмица и после съм отново в залата. В следващия ми двубой ще изглежда много по-добре. Обещавам.

Притеснявах се как ще се развие тази битка. Професионалният бокс е на високо ниво. А една година е голяма почивка. На тялото ми не му се хареса това. Искам да се бия на всеки 3-4 месеца."

Пулев имаше своите силни моменти, като в 10-тия рунд нанесе тежка деснячка, която добре порази Ковальов, който пък контрира с ляво кроше. Малко след това Пулев отново атакува с деснячка, която прати Ковальов на пода, но според реферът, това било подхлъзване.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес