Зареждане

Сергей Ковальов бил притеснен преди боя с Тервел Пулев

Сергей Ковальов бил притеснен преди боя с Тервел Пулев
Публикувано на: Май 13, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Сергей Ковалев призна, че е бил притеснен преди двубоя с Тервел Пулев. Двамата ще се бият този уикенд в Калифорния като част от галавечер на Triller Fight Club.

39-годишният Ковалев за последно се появи на ринга през ноември 2019 г. Тогава той се би със Саул Алварес, но загуби от мексиканеца с нокаут и се раздели със световната си титла на WBO.

„Разбира се, че се притеснявам, защото може да съм загубил форма. Когато не се биеш дълго време, губиш боксовите си умения. 

Когато започнах спаринг на този тренировъчен лагер, през първите две седмици дори не можех да докосна спаринг партньорите си. Аз бях много тежък, теглото ми беше около 95 кг. 

Но след това уменията ми се върнаха, така че всичко е наред. Сега най-трудната част от цялото обучение е отделянето от семейството. На 29 нямах семейство, но сега имам две деца и жена. 

Сега това е най-трудната част от кариерата ми “, сподели Сергей Ковалев за BoxingScene. 

Пулев е със 16 победи (13 нокаута), а руснакът има 34 победи, от които 29 с нокаут. За последно той се би през януари 2021-ва, побеждавайки Вакипита Мероро.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес