Зареждане

Серафим Тодоров: В сравнение с Мейуедър и Пакиао аз съм извънземен боксьор

Серафим Тодоров: В сравнение с Мейуедър и Пакиао аз съм извънземен боксьор
Публикувано на: Май 5, 2015 в 15:00 ч
Източник: novsport.com
"Флойд Мейуедър заслужено спечели срещу Мани Пакиао. В сравнение с тях обаче, аз съм извънземен боксьор". Това заяви легендата на българския бокс Серафим Тодоров пред TV7, цитиран от novsport.com.
 
"Флойд си би Пакиао по тарикатския мач. Така очаквах да се развие мача, защото Мейуедър е техничен. Флойд трябваше да играе на дистанция, да го посреща и така. Вкарваше си чисти удари и си го би. Как ще спечели Пакиао? Големия рекламджия, какво е играл? Играеше бой със сянка? Удряше въздуха. Как ще спечели така? Това ли е бокс? Мейуедър си е подобрил малко техниката от нашия бой и сега. При мен обаче той редовно си получаваше ударите, но аз съм друг боксьор. В сравнение с него, аз съм извънземен, друг боксьор."
 
"Кой, какъвто и да беше, удрях си го стабилно. Винаги мога да го бия Мейуедър. Аз имам опит и съм се бил само с гиганти. Той е младо момче, но ще си го бия. Да ми даде 6 месеца да потренирам на Белмакен и ще го бия. Ще стане по-добър мач от този с Пакиао. Знаеш ли какво ще го правя? Пакиао плуваше крол, не го биеше. С мен ще е надиграване. Той сега се бие с нагласени противници. Не разбрахте ли, че професионалния бокс е бизнес? Гласят ти съперниците и това е. В аматьорския бокс е друго. Скъсваш си задника от тренировки и мачове. Там е истината. Вие от TV7 направихте така, че пак да се сетят за мен, дано да чуе за мен и да се бием. Него бълха го ухапала", заяви Сарафа пред TV7.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес