Зареждане

Саймън Джордан: Кличко предизвика краха на Джошуа

Саймън Джордан: Кличко предизвика краха на Джошуа
Публикувано на: Юни 1, 2023 в 01:00 ч
Радио личността и боксовият ентусиаст Саймън Джордан не се въздържа в оценката си за Антъни Джошуа и шансовете му срещу най-добрите бойци в дивизията.

Джошуа безспорно беше един от най-добрите боксьори в тежка категория, но две поражения от Александър Усик не само го лишиха от световните титли, но и удариха моралния компонент. Джошуа започна да говори повече за депресия.

Toй не изключи, че изобщо няма да излезе на ринга и беше по-притеснен от проблемите на расизма. Боксът временно остана на заден план в живота на Антъни. И докато много хора си мислят, че Усик приключи Джошуа, то Джордан е на друго мнение,

Саймън вярва, че началото на краха на Джошуа като топ боксьор не са битките с Усик, а драматичната победа над Владимир Кличко през 2017 година.

„В тази битка Кличко предизвика краха на Джошуа. След него Антъни реши да се боксира по различен начин. Той започна постоянно да минимизира рисковете. 

Сега той просто не е готов да стане отново това, което беше преди - бойна машина. 

Все по-често виждам как феновете се смеят на идеята, че Джошуа отново може да победи един от най-добрите в тежка категория.“, каза Джордан.

Ако по-рано Антъни откровено разчиташе на физическата си сила и мощен удар, сега той се страхува да не получи отговор. Може би сензационната загуба от Анди Руис, която се случи през 2019 година, също беше негативен фактор.

В момента Джошуа не изглежда като топ боксьор, а като човек, който иска да извлече максимума от залязващата си кариера. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес