Зареждане

Съперникът на Мики Рурк най-накрая призна: Мачът беше нагласен

Съперникът на Мики Рурк най-накрая призна: Мачът беше нагласен
Публикувано на: Декември 17, 2014 в 00:05 ч
Източник: Sportal.bg
Бездомникът Елиът Сиймур най-накрая изплю камъчето и призна, че мачът му с известния актьор Мики Рурк е бил нагласен, съобщава Sportal.bg. "Битката" се състоя на 28 ноември в Москва и приключи с предсрочна победа на холивудската знаменитост. По думите на Сиймур, на него са му били платили за това да симулира нокаут във втория рунд. 62-годишният Мики Рурк обаче не бил в течение на договорката.
 
"Казаха ми да падна във втория рунд. Доколкото ми е известно, Мики нищо не знаеше за това. Той е открит и мисля, че е добър човек. Той няма нищо общо. Всичко това е дело на неговите хора", разказа Сиймур в интервю за сайта TMZ.
 

 
Интересно е, че преди да направи признанието съперникът на Рурк категорично отричаше мачът да е бил нагласен. Слуховете, че нокаутът на Сиймур е бил театър, се появиха, след като стана известно, че той е бездомник, а за боя с Рурк са му били предложени 15 000 долара, от които в крайна сметка промоутърите са му платили само 10 000.

Припомняме, че руският мениджър Андрей Рябинский, който организира боя в Москва, също категорично отрече спекулациите за договорка между Рурк и Сиймур.

Ето и видео от скандалния двубой:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес