Зареждане

Samuel Vargas: Manny Pacquiao ще спре Amir Khan

Samuel Vargas: Manny Pacquiao ще спре Amir Khan
Публикувано на: Септември 10, 2018 в 10:53 ч
Samuel Vargas беше взел страха на Amir Khan преди да падне по точки, тъй като залогъл беше прекалено голям за Khan.

Khan дори сподели, че се готви за срещата така, все едно е за титла. Няколцина сериозни потеницални опоненти гледаха с интерес битката. Един от тях беше Kell Brook, който присъства в залата и видя как Khan, който по-рано приключи срещата си с Phil Lo Greco само за 40 секунди, беше повален във втория рунд.

Khan успя да се изправи и да спечели срещата, като към края обаче вече се усети умората му - все пак той започна ударно със серии от удари. Със скорост и завидни умения той успя да повали Vargas в началото на втория рунд и да задържи позицията си до края на играта.

Vargas беше притискан през цялото време, но все пак успя да спази обещанието си и с преценен удар в брадичката той успя да повали Khan на земята.

Khan се изправи и върна Vargas обратно на земята в следващия рунд. Двамата продължиха да си разменят удари - Vargas издържа на темпото на своя противник, който очевидно се измаряше все повече с течение на времето, но нито един от двамата не реши да приключи срещата.

Khan сега се надява да се изправи срещу Manny Pacquiao за WBA титлата в полусредна категория, но Vargas смята, че Pacquiao ще успее да нокаутира Khan.

"Мисля, че Pacquiao просто е пракалено силен. Смятам, че Pacquiao ще успее да го спре."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес