Зареждане

С водосвет откриха новия ринг на БК „Олимпия“

С водосвет откриха новия ринг на БК „Олимпия“
Публикувано на: Август 19, 2014 в 10:57 ч
 Източник: http://www.ekip7.bg/
Вчера с водосвет беше открит новият боксов ринг на БК „Олимпия“.Това стана в базата на разградсдкия спортен клуб.
 
На церемонията присъстваха състезатели, треньори и целият управителен съвет на разградския боксов клуб, включително и хора, помогнали да се сбъдне тази 16-годишна мечта.
 
Както неведнъж сме писали, уникалното за разградския бокс е това, че неговите състезатели от дълги години печелят всевъзможни титли, стигнаха до национални успехи, вече се борят за европейски и световни титли в различни професионални действия, а пък в града никога не е имало ринг – най-елементарното, но и най-необходимото условие за развитието на този спорт.
 
Освещаването извърши отец Димитрий, който пожела на присъстващите рингът да бъде арена на много победи и между въжетата му да се коват нови шампиони от Лудогорието. Отецът лично се качи на ринга и разпръсна светената вода.
 
Новият ринг костваше близо 8000 лева лични средства на треньора и председател на управителния съвет на БК „Олимпия“ Стефан Стефанов.
 
На спортното съоръжение ще тренират 30-35 боксьори, включително и подрастващите нокаутьори от Спортното училище. Заниманията ще се двуразови и ще се водят от треньорите Стефан Стефанов и Мирела Николова .От боксовия клуб казаха още, че имат желание да привлекат още двама треньори за подготовката на подрастващи таланти от Лудогорието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес