Зареждане

Ruslan Provodnikov: Спорно е дали ще се бия отново някога

Ruslan Provodnikov: Спорно е дали ще се бия отново някога
Публикувано на: Декември 4, 2017 в 12:05 ч
 
 Бившият шампион в полусредна категория на WBO Ruslan Provodnikov призна, че е малко вероятно да се завърне на ринга.
 
33-годишният Provodnikov последно излезе на ринга през юни миналата година, когато претърпя загуба чрез съдийско решение от John Molina. Това беше неговият Showtime дебют, като загубата разбърка голяма част от плановете му.
 
Сибирският Rocky беше фаворит заради своя стил, но беше сериозно наказан от Tim Bradley, Mike Alvarado, Lucas Matthysse и други.
 
След загубата от Molina той беше с резултат 3-4 от последните си 7 изяви на ринга.
 
От декември миналата година насам Provodnikov беше зает с различни занимания, като в това число разви и политическата си кариера.
 
И въпреки че бива често засичан по по-големите събития в Русия, той споделя, че желанието му да се бие вече го няма. Дори когато гледа срещите на другите боксьори.
 
"Не се знае какво може да се случи в бъдещето, може да излезе някое интересно предложение. Посещавайки различни боксови срещи обаче, разбирам, че вече нямам желание да излизам на ринга. По-комфортно се чувствам като гост. Тренирам за удоволствие, за себе си. Работя сериозно и всеки ден ставам в 4 часа сутринта. Нямам достатъчно време, но изпитвам нужда от тренировките."
 
"Щастлив съм в момента. Не знам кога окончателно ще се откажа от бокса, но изглежда натам отиват нещата. Най-вероятно няма да се завърна обратно на ринга."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес