Зареждане

Рой Джоунс: Ще се бия с Антъни Петис, защото всички имаме изгода

Рой Джоунс: Ще се бия с Антъни Петис, защото всички имаме изгода
Публикувано на: Март 18, 2023 в 00:00 ч
Боксовата легенда Рой Джоунс-младши казва, че няма намерение да се завръща за постоянно, въпреки че му предстои двубой срещу бившия шампион на UFC в лека категория Антъни Петис в Gamebred Boxing 4.

54-годишният Джоунс ще се състезава за първи път професионално от 2018 гoдина насам. Това ще се случи на Fiserv Forum в родния град на Петис Милуоки на 1 април. Събитието ще се излъчва на UFC Fight Pass pay-per-view.

Джоунс вярваше, че е приключил с бокса, преди да дойде офертата за битка с Петис. Той обаче реши да я приеме, защото дълги години искаше да се пробва срещу ММА боец. Рой искаше Андерсън Силва, но това не се случи.

Сега той ще мери сили с Петис и сподели, че приел, защото всички страни имат изгода.

"Исках да се бия с Андерсън Силва, но това продължаваше да не се случва. Тогава си казах, че приключвам с бокса. Все пак вече съм на 54 години. 

Предложиха ми битка с Антъни Петис, който е сред най-великите ММА бойци в лека категория. Казаха ми, че той ще качи до 90 килограма, така че аз няма да свалям килогрмаи. 

Исках да откажа, но се размислих и приех. Все пак плюсовете надделяха. Не, не, това няма да бъде пълно завръщане в спорта. Приемам тази битка, защото Петис иска да опита нещо ново. 

Всички те направиха такава добра ситуация, че е печеливша за всички. Това е добра ситуация и ще има PPV. От дълго време исках да направя бой с ММА боец. Това си беше моята идея, за която не ми платиха. 

В крайна сметка Флойд Меуйедур и Конър Макгрегър го направиха. Знам, че Петис ще бъде готов за тази битка. Аз обаче не планирам да го правя отново. Няма да стане.", сподели Джоунс.

Кой ще спечели в битката им ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес