Зареждане

Рокхолд: Пери е толкова тъп, че изобщо не знае какво го чака

Рокхолд: Пери е толкова тъп, че изобщо не знае какво го чака
Публикувано на: Март 15, 2023 в 12:00 ч
Люк Рокхолд не изпитва много уважение към следващия си опонент.

В UFC 278 беше последната битка по смесени бойни изкуства (MMA) в кариерата на Рокхолд. Бившият шампион на UFC и Strikeforce в средна категория все още не се връща към спорта, в който си направи име, но той приключва краткотрайното си оттегляне на 29 април 2023 г. на BKFC 41.

Завръщането на Рокхолд като боксьор с голи ръце ще го изправи срещу друг ветеран от UFC, Майк"Platinum" Пери, който се биеше в полусредна категория по време на своята ММА кариера. Като доста дива личност, меко казано, Пери не успя да спечели уважение от Рокхолд за миналите си лудории.

„Уверен съм в способностите си да нокаутирам това хлапе", каза Рокхолд. „Не мисля, че той разбира опасността, която идва и това е нещото, което работи и в негова полза. Той не разбира опасността, защото е толкова дяволски тъп. Това го прави ефективен, но също така мисля, че ще даде възможността да го нокаутирам. Аз съм голям и удрям силно. Не мисля, че той е готов.

Аз не съм 80-годишен мъж, който можеш да нокаутираш по дяволите, лайнар такъв“, продължи той. „Бях забравил за това, но ми беше напомнено колко жалък си. Ще те направя още по-жалък на 29 април."


2020 г. приключи неприятно за Пери след победа с единодушно съдийско решение над Мики Гал през юни. Месец по-късно „Platinum“ се оказа замесен в кръчмарски бой, нападайки предполагаемо по-възрастен мъж пред камера. 31-годишният състезател завърши своята серия в UFC с поредни загуби от Тим Мийнс и Даниел Родригез, преди да намери нова реализация в бокса с голи ръце.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес