Зареждане

Райън Гарсия е в позиция сам да определя какво следва след победата над Девин Хейни

Райън Гарсия е в позиция сам да определя какво следва след победата над Девин Хейни
Публикувано на: Май 1, 2024 в 07:14 ч
Победата на Райън Гарсия над Девин Хейни в събота, 20 април, в Ню Йорк накара мнозина да се чудят с кого ще се бие отново.

Гарсия (25-1, 20 нокаута) има възможности пред себе си. Той може да се бие на реванш с Девин Хейни, може да се бие с вътрешни бойци на Golden Boy като Хосе Рамирес или може да се опита да се бие със световния шампион на WBO и WBC в средна категория Себастиан Фундора - нещо, което той повдигна на въпрос. 

Ерик Гомес, президент на Golden Boy Promotions, каза:

"Гарсия е кралят на света. Има много възможности за избор - той го е заслужил. Трябва да му отдадете това уважение."

Щосе отнася до идеята да се бие с Фандора, което би било две теглови дивизии на север - въпреки че Гарсия дойде с наднормено тегло за Хейни - това все пак би означавало значителна разлика в теглото.

"Това е нещо, което той подхвърли", каза Гомес. "От това, което разбирам, Фандора не е на разположение до края на тази година. Предполагам, че е претърпял контузия - затова не е на разположение. Това е нещо, което ще обсъдим с него, когато седнем."

Гомес беше категоричен, че сега Гарсия е на мястото на водача, след като е показал, че има способността да генерира много приходи и да ангажира феновете.

"Който и да иска, с когото и да каже, че иска да се бие, ние ще се опитаме да направим този двубой", каза Гомес.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес