Зареждане

Райън Гарсия: Ако съм взел стероиди, тогава със сигурност съм ГЕЙ

Райън Гарсия: Ако съм взел стероиди, тогава със сигурност съм ГЕЙ
Публикувано на: Май 3, 2024 в 02:00 ч
В края на миналия месец световната боксова звезда Райън Гарсия предизвика огромна изненада, след като победи непобедения шампион Девин Хейни. Феновете не очакваха много от Гарсия, но в крайна сметка той повали съперника си три пъти, въпреки факта, че никой не беше успял преди. В крайна сметка Райън спечели със съдийско решение.

Тази битка беше придружена от странни и необичайни действия на Гарсия, който каза, че е бил отвлечен. Той говореше за членове на Бохемския клуб, които убиват деца, а след това се провали на претеглянето и излезе с бира на кантара. По-късно той каза, че всичко е било нагласено и не е имал психически проблеми. Но сега стана известно, че Райън има други проблеми.

Антидопинговата организация VADA съобщи, че боксьорът се е провалил на допинг тестовете, взети в деня преди и в деня на битката. Пробите на Гарсия съдържат следи от остарин. Освен това пробите показват положителен резултат за нандролон, но е необходим лабораторен анализ, за да се потвърди това. Сега Райън има 10 дни да поиска отваряне на пробата на Б.

Какво е остарин ? Като правило се използва за лечение на кости, връзки и сухожилия. Но от 2008 г. той е включен в списъка на забранените вещества, тъй като се използва и за бързо натрупване на мускулна маса и повишаване на издръжливостта. В големи количества остаринът има анаболен ефект и спомага за повишаване на тестостерона.

Ето защо през 2022 г. WADA го класифицира като анаболно лекарство. Гарсия е категоричен, че не е приемал стероиди и сподели, че ако го е правил, тогава със сигурност е гей:

"Матрицата ме атакува така, както и Андрю Тейт. Правят неверни твърдения и се опитват да ми забранят да се занимавам с бокс или да ме вкарат в затвора. Защо доброволно ще давам тестове за допинг, ако съм приемал ? Има ли смисъл ? Няма да давам реванш на Хейни. Победих си го честно. Проклет да съм, ако му дам реванш. Ако съм взел стероиди, тогава със сигурност съм ГЕЙ.", написа Гарсия.

Вие какво мислите по темата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес